Taşımalı Yemek
Şirketinizin yemek ihtiyaçları COOKART’ nın mutfaklarında Her sabah; gıda mühendislerimiz tarafından bakteri üremesini engelleyebilmek için yemeklerin iç sıcaklık değerlerini kaydeder; her yemekten numune alır, bunları 72 saat muhafaza eder. Yine her sabah; tadım ekibi tarafından tüm yemekler kontrol edilir; sorunlar ilk elden çözüme ulaştırılır. Pişirilen yemekler aynı sıcaklığı ve lezzeti koruması için “ THERMOBOX “ lar içinde servis araçlarıyla istediğiniz saate işyerinize ulaştırılır ve sizin yemekhanenizde personelinize teslim edilir veya servis edilir. Gerektiğinde COOKART tarafından yemekhanenizin temizliği ve dağıtımı için personel tahsis edilir.
Yemekler & Gramaj
Yemek ve gramalar hakkında detaylı bilgileri ve örnek menüleri bu başlık altında aşağıda bulabilirsiniz.
Gramajlar:
Etli yemekler 120 gr Çiğ
Köfteli yemekler 120 gr Çiğ
Etli sebze yemeklerindeki et 60-70 gr Çiğ
Pirinç/makarna 90 gr Çiğ
Bakliyat 70 gr Çiğ
Sebzeler 200-300 gr Çiğ
Tatlılar 150-200 gr
Yoğurt 200 g
Örnek Menülerimiz ;
Çorbalar: Ezogelin çorbası, lebeniye çorba
Yardımcı yemekler: Domatesli pirinç pilavı, peynir soslu fırın makarna
Ana yemekler: Güveçte dana etli hünkar beğendi, garnitürlü piliç pane
Dördüncü kap yemek: Kutu içecek, ekmek kadayıfı
Salata bar : Iceberg, rende havuç & kara lahana, çiğ köfte, zeytinyağlı taze fasulye, rus salatası
Yerinde Üretim
Orta ve büyük ölçekli işletmelerde anlaşmaya bağlı olarak varsa şirketinizin kendi mutfak ekipmanlarını kullanarak veya mutfağınızda gerekli düzenlemeleri yaparak gıda hijyen ve gıda üretim tekniklerine uygun hale getirerek ya da tamamıyla boş olarak tahsis edeceğiniz uygun bir alanda, COOKART kendi ekipmanlarıyla donatarak kuracağı mutfakta kendi personeli ile sizlere yemek hizmeti sunar. Gözünüzün önünde yapılacak olan yemekte kullanılan yemek sarf malzeme kalite ve markalarını, hijyen ortamını gözlemleyebilecek, çalışan firma personeli sürekli kendi elinizin altında olacağından, ani karar verilen mesai yemeklerinizi veya dışarıdan gelen misafirlerinize anında yemek hizmeti alabileceksiniz. İşyerinizdeki çalışanlarınızın çalışma koşulları göz önüne alınarak, COOKART chefleri ve gıda mühendisi tarafından kalori hesaplaması yapılarak hazırlanan ve Şirketinizin yetkilisi tarafından onaylanmış olan aylık menü planı ile yemek hizmeti sunulur. Oluşturduğumuz mutfağımızın üst yöneticilerimiz tarafından zaman zaman yapılan ziyaret ve denetimlerinde yeni talepleriniz alınır ve çıkarsa sorunlara anında müdahale edilerek faaliyetinin aksamadan sürdürülmesi sağlanır.